Претставници сме на:

 

Getriebebau NORD GmbH & Co.KG, Германија, www.nord.com

 

ПРОИЗВОДИ:

- Редуктори
- Индустриски редуктори
- Мотор-Редуктори
- Електромотори
- Фрекфрентни регулатори
- Серво системи
- Варијатори
- Децентрализирани погонски решенија
- ИЕ2 Мотори

СЕРТИФИКАТИ:
- ISO 9001:2008, UL, CSA, GHOST-R, CCC and AТEX

 
РИМП ДОО, БиХ, www.rimptz.com.ba

 

ПРОИЗВОДИ:

- Пулвис спојки
- Геотермални топлински пумпи

СЕРТИФИКАТИ:
- ISO 9001:2000

M.S.M. DOO Skopje

Добредојдовте на Официјалната Страна на

 

 

М.С.М. ДОО Скопје
Друштво за производство, трговија и инженеринг